joi, 5 august 2010

betisoare sau ceai?

Cu cine vorbea basescu la telefon cand si-a bagat betisorul in ureche invers?
Eu cred ca ii spunea celu(e)i care tocmai ii facuse cadou setul, cat de bune si de interesante sunt betisoarele sterilizate chinezesti, aduse tocmai de la Sanhai!
Hmmmm! Cred ca de-aia s-a dezechilibrat avionul la plecare! Au renuntat, probabil, la jumatate de stoc. Sau la seturile de ceai? Eu zic ca era mai interesant sa bei ceai cu aducatoarea setului decat sa iti cureti urechile! :)). Dar mi-e teama ca habar n-am despre ce vorbesc, n-am experienta in astfel de domenii!:))

altfel, despre speranta

Sunt situatii in care sa nu mai speri nimic e singura salvare. Abia atunci iti poti vedea linistit de treaba, traind viata secunda cu secunda, fara planuri si fara asteptari.
Problema e ca speranta asta cica moare ultima. As spune ca e pasarea Phoenix, chiar. Moare, si cand te relaxezi crezand ca gata, ai scapat de chin, te trezesti ca reapare. Stii bine ca n-are nicio baza, stii ca exista impotriva oricaror evidente, dar n-ai ce-i face. Din nou te lupti cu ea, pana cand o ucizi. Si ai din nou o scurta perioada de liniste.