miercuri, 21 iulie 2010

care vrea sa-i ghiceasca baba?

Glumesc, dar din nou am ghicit subiectele la jurnalism:P. De fapt, am ghicit doar unul, si nici macar nu e mare scofala, era aproape logic, dar, daca acum cativa ani m-am speriat cand am avut niste intuitii la bac, jurnalism si drept, acum incep sa ma obisnuiesc! (hihihi) O sa-mi deschid firma de ghicit subiecte:)))

tinerica

M-am speriat azi cand mi-am aruncat ochii pe ecranul televizorului. Ati vazut-o pe sefa de la Oriflame parca, aia blonda care tine sa se afiseze ca o tinerica de 17 ani? De ieri pana azi si-a pus silicon sau ceva in buze!
Chiar m-am speriat urat de tot!
Si trebuie sa ma uit la ea cu atentie! (hehehe)

am aflat...

Azi, pe cand ma intorceam de la examen, am aflat de ce dintr-o data, dupa ani de zile in care tot ce-mi doream era sa stau si sa zac, de cateva luni fac tot felul de lucruri la care nici nu m-as fi gandit. Mai mult, ma decid sa le fac intr-o secunda, si de cele mai multe ori nu imi ia mai mult de doua zile sa le termin. Cel mai des, cateva ore, daca sunt scripte. Proiecte, examene, seminarii, simpozioane,informatii oferite cui are nevoie de ajutor intelectual, obsesia jocurilor pe net, si mai sunt si interese care nu necesita vreo actiune concreta, dar care ma intereseaza.
Ma simt ca o piatra care a scapat dintr-o prastie intinsa la maximum. Presiunea acumulata pe cand eram in "stand by" este atat de mare, incat as face orice. Ma simt in competitie cu toata lumea, chiar si pentru prostioare, si nu accept sa nu incerc. Daca pierd, sau daca gresesc in fata cuiva, e grav, dar mult mai grav mi se pare sa pierd ocazii. Prefer sa renunt eu decat sa stiu ca as fi putut ceva si n-am facut.
Reiau. Ma simt ca o piatra eliberata dintr-o prastie perfect intinsa. Uneori ma ingrijorez pentru ca, daca toate proiectele imi vor iesi, nu le pot face pe toate fara ajutor. La unele nu pot primi ajutor, la altele... mai vedem.
Deocamdata simt ca am mai multa energie decat am avut, adunata, toata viata mea. Sper sa n-o consum pe toata intr-un timp foarte scurt.