duminică, 25 iulie 2010

stres

Au venit mesterii, calfele si zidarii! :p
Ma surprind ca sunt stresata, dar nu de faptul ca la mine in casa sunt niste oameni si nu stiu ce sa fac, nu pentru ca e zgomot de ciocane, si ca va fi si flex, si cine mai stie ce.
Eu sunt stresata de faptul ca e aprinsa lumina in hol si la baie!!!
Sa mai zica cineva ca nu sunt eco!:)))

reflexe

Dupa atatia ani in care mainile mele stiau exact ce trebuie sa faca in situatii relaxate sau dimpotriva, in situatii dificile, dintr-o data s-au vazut concediate. N-au protestat, aveau ceva timp de cand isi desfasurau activitatea:)), si in plus se rusinau uneori cu unghiile lor ingalbenite.
Numai ca sunt momente in care mainile mele simt nevoia extrema de a se intinde si a apuca pachetul de tigari (dreapta) si bricheta (stanga). Cand citesc si cand trebuie sa tac, cu gura si cu ochii.

despre neajunsuri ale meseriei de profesor

Ca profesoara, cred ca imi fac treaba destul de bine atunci cand reusesc sa-i fac pe elevi sa retina, ori, mai mult, sa interiorizeze informatii atat de bine incat sa nici nu mai stie de unde le-au aflat.
Ca om, si ca om egoist, e dureros sa nu ti se recunoasca o idee, sau ca ceva din tine a trecut la ei.
Omul din mine are o problema cu meseria de profesor.

(pentru cine astepta sa ma plang de salarii, de cat de rai sunt copiii si alte chestii, inca nu! Deocamdata "am decis", vorba lui Boc, sa iau tot ce am dreptul sa iau. Nu exista autoevaluare si nici nu mai exista institutia autoaprecierii si a concluziei ca nu te ridici la o anumita valoare. Se poate? Atunci, sa luam!)